top of page

Hallo!

Wij zijn Toon & Tuyen

collega’s, vriendjes en nu ook kaarsenmakers.

Fill Fire is geboren uit een frustratie die jullie wellicht wel kennen.

Je koopt de zoveelste fancy geurkaars in een designpotje en na een aantal uren heb je een pot met kaarsresten en weet je niet goed wat ermee aan te vangen. Tot een magische zondagmiddag wanneer Toon zijn oude kaarsenspullen vanonder het stof haalde. Want toen hij nog een kleine schattige Toon was, maakte hij samen met zijn mémé al kaarsen voor het goede doel. 

kaasten vroeger.jpg

We zijn zelf beginnen experimenteren met etherische oliën, gekleurde wieken en parmezaanraspers (don’t ask). Na duizend-en-één pogingen waanden we ons echte uitvinders: Fill Fire was born!

In tegenstelling tot andere hervulkaarsen hebben we een manier gevonden waardoor je geen wax meer hoeft te verwarmen op het vuur en moet prutsen met een wiek aan een wasknijpertje. Je giet geurkorrels in een pot (idealiter van 10cm hoog op 8cm breed), prikt de wiek erin en you’re good to go! Aansteken die handel en chillen! Het product staat volledig in teken van duurzaamheid. Zo gebruiken we enkel koolzaadwas en zijn de meeste geuren 100% natuurlijk. Alles is handgemaakt vanuit ons atelier in Gent, zelfs de wiek.

186498540_179887374019746_46938098171238

2001

        VS 

             2018

Dikke merci alvast om onze site te checken.

Hopelijk worden jullie even hard fan als ons!

bottom of page